Motorvejen forbinder Middelfart med Trekantområdet og resten af Jylland

I Middelfart Kommune har du flere end 400.000 jobs inden for en times kørsel. Samtidig er vi konstant i vækst i kraft af vores stærke placering i Trekantområdet – Danmarks produktionscentrum. Gennem flere år har vi haft Fyns laveste ledighed og i de seneste år har Middelfart Kommune været en af de kommuner i Danmark med den højeste vækst i antal arbejdspladser.

Den gode infrastruktur med motorveje og offentlig transport gør det let at komme hertil. Mange nye virksomheder slår sig ned og skaber arbejdspladser, heriblandt videnstunge virksomheder. 2/3 af kommunens arbejdspladser er private, og 1/3 er offentlige.

Tæt på det hele
Med placeringen midt i landet og med kort tids kørsel fra både Odense og Trekantområdet er Middelfart nem både at pendle fra og til. 45 pct. af de erhvervsaktive pendler ud til andre kommuner og størstedelen af pendlerne arbejder i Fredericia, Odense og Kolding kommuner.

De lokale virksomheder er i vækst, og flere store virksomheder er placeret i Middelfart Kommune herunder møbelfabrikken Carl Hansen & Søn, der har hjemme i Gelsted, og den internationale virksomhed Fiberline, der leverer innovative profilløsninger i komposit.

 

Link til jobs