Familien Ramshanker

 

Parret, der begge arbejder som læger, husker tydeligt tilbage på den søndag morgen, hvor de første gang tog snakken om, at deres behov havde ændret sig.
Der skulle ske noget nyt, og de var trætte af at pendle langt til deres arbejdspladser. Parret havde behov for at flytte til en større by med mulighed for at bygge nyt hus i smukke omgivelser. Og så skulle der være optimale pasningsmuligheder til sønnen Gouwtham Ramshanker.

"Vi havde besluttet, at vi skulle være i Trekantområdet. Og Middelfart har alt det, vi ønsker. Vi har boet mange forskellige steder. Men her er noget ganske særligt," siger Nilani.

 

En tryg hverdag

Parret kendte intet til Middelfart, før de begyndte at søge på ledige byggegrunde i Trekantområdet. Middelfarts centrale beliggenhed blev afgørende for deres valg.

"Der er ikke mange byer, som kan tilbyde alt det, som Middelfart kan. Byen ligger midt i landet, her er usædvanligt smukt, og så er der overraskende meget liv og aktivitet i byen. Der sker en masse for både børn og voksne," siger Ramshanker.

For både Nilani og Ramshanker giver det en tryghed i deres hverdag. En tryghed, som er vigtig, når man har travlt med job, skiftende arbejdstider og vagter på hospitalet.

"Det basale skal være på plads. Det giver en ro, selv om vi ofte har meget travlt. Vi kan mærke, at det giver os mere plads og overskud i vores hverdag," siger de.

I øjeblikket bruger parret meget tid på at nå frem til indretningen og udseendet på drømmehuset, som skal ligge på grunden med udsigt til både den gamle og den nye Lillebæltsbro.

"Der er mange ting, man skal tage højde for, når man skal bygge nyt. Vi skal udnytte den smukke udsigt på bedste vis, og så vil vi gerne fremtidssikre husets indretning, så vi kan blive gamle her i Middelfart," siger de.