Biblioteket findes på KulturØen på havnefronten i Middelfart.

Overalt i Middelfart Kommune finder du kulturoplevelser for hele familien. Kulturudbuddet spænder vidt – fra Danmarks største endagsfestival, Rock Under Broen til et af Europas største keramikmuseer, CLAY.

Ved Middelfart Bys moderne havnefront finder du KulturØen. Et stort kulturhus med biograf, bibliotek, koncert- og foredragssal, café, restaurant og turistinformation, og få meter derfra ligger Middelfarts nybyggede rådhus og bycenter, Nytorv.

I Harndrup finder man Humlemagasinet, som bl.a. byder på historiske udstillinger, juleudstilling og smukke haver. I februar er der vinterfestival i Strib - en folkfestival, der blandt andet har haft navne som Anne Linnet, Hanne Boel og Michael Falch på programmet.

Levende miljø - også i de mindre byer
Også i landsbyen Båring, 15 minutter kørsel uden for Middelfart, kan de finde ud af at holde en ordentlig fest. To gange om året afholder musik- og kulturforeningen Bamok koncerter og fest, hvor flere store navne har været på plakaterne: Wafande, Duné og Ida Corr bare for at nævne nogle.

I Middelfart Kommunes mindre stationsbyer er der også et rigt liv at komme efter. Store udviklingsprojekter i byer som blandt andet Nørre Aaby og Ejby sikrer, at byerne er fyldt med mennesker, som skaber liv.

Havet omkring Middelfart Kommune byder også på et væld af oplevelser. Du kan komme på hvalsafari, eller du kan krydse Lillebælt 60 meter over havoverfladen, når du går bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

 

Link til kulturoplevelser